Επαγγελματικός Προσανατολισμός

Τα Φροντιστήρια Δυναμικό στα Ιωάννινα είναι πιστοποιημένα κέντρα επαγγελματικού προσανατολισμού. Σου προσφέρουμε τη δυνατότητα να βρεις και συ τις σχολές που ταιριάζουν στα ενδιαφέροντά σου και το εργασιακό περιβάλλον που σε αντιπροσωπεύει με τη δυνατότητα πραγματοποίησης τεστ προσωπικότητας και επαγγελματικών ενδιαφερόντων.

Πιστεύουμε ότι για να βοηθήσουμε τα παιδιά να θέσουν τον ατομικό τους στόχο σε σχέση με τις σχολές προτίμησης στις εξετάσεις, και να σχεδιάσουν το μέλλον τους, αρχικά πρέπει να τα βοηθήσουμε να αντιληφθούν τον εαυτό τους. Κάθε υποψήφιος θα πρέπει να ξέρει ποιος είναι και τι θέλει, έπειτα να συλλέξει πληροφορίες για τα τμήματα που τον ενδιαφέρουν και προσφέρουν διεξόδους στην αγορά εργασίας και τέλος να αποφασίσει.

Γι αυτό:

Στα Φροντιστήρια Δυναμικό παρέχουμε τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε δύο τέτοια ψυχομετρικά εργαλεία:

  • στο “ΑΡΙΣΤΟΝ” τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού και
  • στο τεστ “horizon” σε συνεργασία με την εταιρεία orientum.

Τα τεστ συμπληρώνονται από τον μαθητή ηλεκτρονικά στο χώρο των Φροντιστηρίων Δυναμικό κατόπιν ραντεβού. Στη συνέχεια έμπειροι και καταρτισμένοι σύμβουλοι αναλύουν και παρουσιάζουν τα αποτελέσματα των τεστ στους μαθητές και τους γονείς τους. Οι μαθητές ενημερώνονται για τις σχολές των επιστημονικών πεδίων της επιλογής τους, τις προοπτικές στην αγορά εργασίας, το αντικείμενο σπουδών και τα μεταπτυχιακά προγράμματα κάθε σχολής.